Vam je prispevek všeč?

Vse je že kazalo, da bo danes, v torek, 9. februarja 2021, ponovno svoja vrata odprla tudi veleblagovnica Tiala v drugem nadstropju bivše Name na Kapucinskem trgu v Škofji Loki. »Nove kolekcije, popusti, pustni kostumi so pripravljeni in mi vas že komaj čakamo,« so v Tiali minulo soboto zapisali na družbenem omrežju.

A veselje ni trajalo dolgo. Včeraj, v torek, so namreč izvedeli, da so zaradi površine več kot 400 kvadratnih metrov prisiljeni še naprej obdržati začasno zaprta vrata.

»Naša vrata bi skoraj lahko odprli, a nas je presenetil nov odlok. Ves vikend smo za vas pripravljali veleblagovnico, a čeprav smo površino zagradili na 400 kvadratnih metrov, to z novim odlokom ni dovoljeno. Odpirajo se samo trgovine, ki ne presegajo 400 kvadratov. To, da trgovino zagradimo oz. zmanjšamo, z novim odlokom ni dovoljeno,« so sporočili včeraj.

In dodali: »Ostajamo še naprej pozitivni, kolikor se da. Upamo, da se kmalu vidimo. O vseh novostih vas obveščamo sproti. Veseli bomo kakršnega koli nakupa v spletni trgovini, hkrati pa upamo, da lahko kmalu odpremo svoja vrata,« je še zapisala ekipa Tiale.

Foto in vir: FB Tiala

Povzel: Janez Porenta

3 2 votes
Article Rating