Vam je prispevek všeč?

Ker sta v projekt vpletena tudi zakonca Valerija in Ivo Čarman, ki ste ju izbrali za Naj osebnosti Škofje Loke leta 2018, in ker je namen plemenit in srčen, z veseljem objavljam vabilo na petkov dogodek.

»Društvo za pomoč ženskam in otrokom, žrtvam nasilja, Varna hiša Gorenjske, vabi na Miklavžev petek, 6. decembra 2019, na pohod na Šmarjetno goro, imenovan Hodimo proti nasilju v družbi. Štart bo ob 10. uri izpred parkirišča pod Šmarjetno goro v Kranju. S pohodom, s športno dejavnostjo in z druženjem opozarjamo na nasilje v družbi, ki mu odločno nasprotujemo. Skupaj lahko družbo spremenimo na bolje. Pohodu se bo pridružil Ivo Čarman, udeleženec dveh olimpijskih iger in nosilec olimpijske plamenice na ZOI v Sarajevu. Na dogodku se nam bo pridružila tudi skupina osnovnošolcev iz vseslovenskega projekta Bodi dober, bodi kul. Pohod je izvedljiv v vsakem vremenu. Se veselimo skupnega druženja. Informacije in prijave na telefon 051 200 083, 030 380 380.«

Delim besede Valerije Čarman: »Nobeno nasilje ni dopustno, recimo Stop nasilju v družbi.« Pohod je odprtega tipa, vabljeni!

Foto: Varna hiša Gorenjske

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating