Vam je prispevek všeč?

S Policijske uprave Kranj so danes zjutraj, ob 7.13, sporočili, da je bila zaradi trčenja enega vozila zapora Delavskega mostu v Kranju iz smeri Qlandie proti diamant križišču na Laborah proti Škofji Loki. Predvidena je bila nekajurna zapora. V obratno smer je promet sprva potekal. Obvoz za tovorna vozila je bil prek priključka Kranj – zahod.

Od 7.46 je bil Delavski most zaprt v obe smeri. Po prvih podatkih je tovorno vozilo s kasonom trčilo v most. Promet je bil v celoti preusmerjen na druge ceste. Za tovorna vozila je veljala preusmeritev prekoavtoceste in priključka Kranj – zahod.

Končna informacija ob ponovnem odprtju Delavskega mostu ob 10.05: s policijskim ogledom je bilo ugotovljeno, da je v nadvoz čez most trčil voznik tovornega vozila z dvignjenim kasonom za posipanje cest. Proti njemu poteka prekrškovni postopek. Nastala je materialna škoda.

Tudi Prometno-informacijski center za državne ceste (PIC) je poročal, da je bila cesta KranjŠkofja Loka zaradi prometne nesreče zaprta v smeri proti Škofji Loki od križišča z nakupovalnim centrom do mostu čez Savo. Previdno na cesti!

Foto: FB PU Kranj

Vir: PU Kranj in PIC

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating