Vam je prispevek všeč?

S Prometno-informacijskega centra za državne ceste (PIC) in s Policijske uprave Kranj so sporočili, da je bila na cesti Škofja LokaGorenja vas zaradi prometne nesreče, ki se je zgodila malo po 15. uri, skoraj dve uri popolna zapora Na Logu nad Škofjo Loko. Obvoz za osebna vozila je bil možen čez Gabrško Goro in prek Visokega. Za tovorna vozila obvoza ni bilo.

Osveženo ob 17.10:

Cesta je ponovno odprta za ves promet. V prometni nesreči sta bili po podatkih PU Kranj udeleženi dve vozili. Povzročitelj nesreče je na ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Poškodovani sta dve osebi, po prvih podatkih lažje.

Še poročilo gasilcev na portalu SOS 112: »Ob 15.04 sta Na Logu trčili osebni vozili. Gasilci PGD Škofja Loka so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi in prenosu poškodovanih oseb do reševalnega vozila NMP Škofja Loka. Odklopili so akumulatorja, nudili pomoč policiji, vlečni službi in posuli razlite motorne tekočine na cestišču.«

Foto: Boštjan Brdnik

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating