Vam je prispevek všeč?

Ko je luč sveta ugledal program letošnjega decembrskega škofjeloškega festivala »Loka v snegu«, je mojo pozornost še posebej potegnilo prizorišče, za katero še nisem slišal – bar Pilarna na Cankarjevem trgu 2, kjer je do nedavnega goste stregel Dnevni bar Filaver.

Čeprav zunanjost tega še ne razodeva, je nova loška kavarna po nekajmesečni prenovi nekdanjega Filaverja že zaživela, danes zjutraj ob 8. uri je odprla vrata in prvim obiskovalcem ponudila kavico.

»Večina vas že ve, da sanjarim o svojem gostinskem lokalu že od poznih najstniških let. Tako da vse pozivam, da si dovolite sanjati! Prvič zato, ker je vsaj sanjarjenje zastonj, drugič pa zato, ker se očitno marsikatera velika želja lahko tudi uresniči,« je zapisala šefica Tonja Hartman.

Uradna otvoritev bo šele čez kakšen mesec, »saj se moramo tudi še malo navaditi novega delovnega okolja in si želimo, da bo otvoritev potekala, kot se spodobi.« Mimogrede: v okviru Loke v snegu bo v baru Pilarna 21. decembra na sporedu otroška interaktivna predstava »Kako je nastal svet?«.

Vabljeni v nov loški družabni kotiček, Tonji in kolektivu pa želim dobro delo in zadovoljne goste!

Besedilo in foto: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating