Vam je prispevek všeč?

Dobrodelni projekt »Božiček za en dan (majhna škatla za velik nasmeh)« se je med Slovenci že odlično prijel. Gre za decembrsko akcijo obdarovanja otrok iz socialno šibkejših okolij, darovalec pa si s seznama sam izbere otroka, ki ga želi obdarovati, z darili napolni okrašeno škatlo za čevlje in jo prinese na najbližje zbirno mesto.

Kaj sodi v škatlo? Vsaka naj vsebuje nekaj za crkljanje, šolske potrebščine, igračo, kos oblačila, nekaj za osebno higieno in sladkarije. Škatla pa ne sme vsebovati domačih prehrambenih proizvodov, pokvarljive hrane, vojnih igrač, zdravil, vitaminov, prehranskih dodatkov in dopolnil, občutljivih, ostrih in drugače nevarnih predmetov, elektronike.

Škatle zbirajo do vključno torka, 3. decembra 2019, na različnih zbirnih mestih po Sloveniji. Škofjeloško zbirno mesto je že tradicionalno na sedežu podjetja ARI d. o. o. v Podlubniku 139 a (pri Mercatorju oz. piceriji Pr’ Malarju), in sicer od ponedeljka do petka med 7. uro in 14.15, zadnji dan, 3. decembra, pa med 17. in 20. uro.

Majhen korak za večino od nas – velik nasmeh za prejemnike!

Foto: Božiček za en dan

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating