Vam je prispevek všeč?

Danes, v torek, 27. junija 2023, se z večernim (ob 19. uri) otvoritvenim koncertom na vrtu Sokolskega doma Škofja Loka (ali v primeru dežja v Kristalni dvorani Sokolskega doma) začenja nova, že enajsta sezona nepogrešljive poletne »Bralnice na vrtu Sokolskega doma«.

Danes bo na oder stopila legendarna zasedba Salamander, ki sta jo v 70. letih – ko se je glasba še delala drugače – ustvarila kantavtor Tomaž Pengov in pesnik Milan Dekleva, v svoji glasbi pa nosi čudežno moč. Vabljeni, da se pridružite na nostalgičnem večeru, vstop bo prost!

Sicer pa bodo vrata Bralnice med 27. junijem in 29. avgustom 2023 odprta vsak dan razen ponedeljka od 17. in 20. ure, vstop bo vselej prost. Bralnico letos omogočata Občina Škofja Loka in Zavarovalnica Triglav, soustvarjajo pa jo še Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka, Kulturno društvo Grable in trgovinica Štacunca.

V nadaljevanju objavljam popoln spremljevalni program bralnice, več o njem pa tudi v priloženem videu z Anjo Eržen. Pridite na zanimive spremljevalne dogodke in delavnice ali pa si le privoščite košček hladne sence, ščepec čudovitega razgleda in izbrano literaturo.

PROGRAM BRALNICE 2023:

Vir: FB Bralnica na vrtu Sokolskega doma

Foto: Sokolski dom Škofja Loka

Video: FB Občina Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating