Vam je prispevek všeč?

V Kinu Sora Škofja Loka si bo danes, v soboto, 12. marca, ob 18. uri in jutri, v nedeljo, 13. marca 2022, ob 17. uri (nato pa še prihodnji konec tedna) mogoče ogledati ameriško sinhronizirano animirano pustolovščino »Jaz, rdeča panda«.

Iz vsebine: Mei je čisto navadna najstnica, ki se močno trudi, da bi bila mamina poslušna deklica, na drugi strani pa jo premetavajo pubertetniška čustva. Njena preveč zaščitniška mati Ming se trudi, da ni nikoli predaleč od hčere, in za najstnico je to prava nočna mora. In kot da že spremembe v odraščajočem telesu in njenih odnosih ne bi bile dovolj, se za nameček vsakič, ko se malce preveč navduši, spremeni v velikansko rdečo pando. In najstnici se to dogaja zelo pogosto.

Za sinhronizirano verzijo filma je sicer ponovno odlično poskrbel Studio Ritem, med tistimi, ki so posodili glasove glavnim animiranim likom, pa je zopet tudi vsestranska mlada Škofjeločanka Vita Renko, o kateri sem v zadnjih letih že nekajkrat pisal.

 

Lani je 16-letna dijakinja Gimnazije Škofja Loka, denimo, posodila glas deklici Lucky Prescott, glavnemu liku animirane epske pustolovščine »Neobrzdani Spirit«. Tudi tokrat pa je Vita prevzela sinhronizacijo glavne vloge.

Sicer pa je Vita Renko tudi zelo obetavna pevka, ob koncu lanskega leta je čudovito preoblekla legendarno uspešnico »Hallelujah«, pred tem smo jo spoznali še po coverjih pesmi »Fearless«, »Always Remember Us This Way« in »O Holy Night«.

Čestitke Viti za novo vlogo in uspešno tudi vnaprej!

Vir in video: Kino Sora

Avtor: Janez Porenta

Foto: Kolosej in FB Kino Sora Škofja Loka

0 0 votes
Article Rating