Vam je prispevek všeč?

Danes, v petek, 16. junija 2023, toplo vabljeni na nadgrajen tradicionalni 12-urni maraton elektronske plesne glasbe, »Diskölökali 2023«, na osem različnih lokacij v Škofje Loke, in sicer med 14. in 2. uro ponoči. Vstop bo prost.

Na omejitve v koronačasu se je ekipa Diskölöka hitro odzvala z »rolanjem iz domačih sob« na medmrežju, iz česar se je rodila ideja o Diskölökalih: glasba s prenosom v živo po vzoru spremljanja športnih dogodkov v različnih lokalih.

V minulih treh letih so prenos z najlepše terase v Loki prenesli v sedem lokalov in napolnili mesto z zvoki novodobne elektronske plesne glasbe. Letos se Diskölökali vračajo v nadgrajeni obliki: z didžeji v vsakem lokalu v živo!

Lokacije: Grajska kavarna, Acro, Pr’ Pepet, Jesharna, Vahtnca, Cankarjev trg (Pilarna in Kavarna na trgu), Pri Rdeči Ostrigi in Homan. Stojnice na Cankarjevem trgu: Ajdalicious, Blackout Barbershop, Disköšank, Disköštant z merchem, KŠŠ.

Vsi zbrani prispevki s stojnic KŠŠ in Blackout Barbershopa (storitve striženja in britja) bodo v luči dobrodelnosti podarjeni Inštitutu Zlata pentljica – otroci z rakom.

Sodelujoči:

Pri Rdeči Ostrigi: Ranmi, Serge Masa, Zorkow; Acro Caffe: Bleau, Čik, Glezzi, Le_en_art, Shinn, Tanzeek, Ziggi; Jesharna: Alpha Male, Boris Sabato, Feentz, Gipsy and Clown, Ivanhoe, Ule Nakova; Pilarna in Kavarna na trgu: Bleau, Glezzi, KEKS, Langus, Le_en_art, Shinn; Grajska kavarna: Bleau, De Nocte, ion, Lenart., Tric; Pr’ Pepet: balana, KUSH; Vahtnca: Florett, More Tender Love, Nixx, Polax, Tanzeek; Homan: Glezzi, Pislar, Rocky’Rolla, Serge Masa;

Za »Diskölökale After« bodo po celodnevnem posedanju po loških lokalih od 23.45 do 6. ure v MKC Pri Rdeči Ostrigi poskrbeli Urban Jeram, Tric, KUSH, ALx in Tin Tin. Vstopka bo 10 €, organizacija Afterja pa v sodelovanju s KŠŠ.

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

1 1 vote
Article Rating