Vam je prispevek všeč?

Čeprav so prireditelji dogodka »Diskölöka(li)« v sklopu letošnjega festivala »Pisana Loka 2020« potipali v neznano, saj so se morali prilagoditi razmeram in prireditev izvesti skoraj povsem virtualno, so jih odzivi spletnih gledalcev in obiskovalcev v petih izbranih škofjeloških lokalih navdušili in jih prepričali, da tovrstno zabavo ekipa Diskölöke v prihodnje še kdaj ponovi.

Celotna fotogalerija (foto: Lovro Megušar) TUKAJ.

»Lahko rečemo, da nam je uspelo izpeljati nekaj novega, posebnega. Deseturni prenos v živo naših neverjetnih Diskölöka didžejev, na facebooku in v škofjeloških lokalih. Odzivi obiskovalcev v lokalih in odzivi na družbenih omrežjih nam namigujejo, da bo ‘virtualno zabavo’ treba ponoviti,« so se po dogodku navdušeno odzvali organizatorji.

In še: »Glasba nas je povezala in neverjetno zbližala. Poseben občutek je, ko prejmeš videosporočila z otoka Paga, kjer se škofjeloški znanci zabavajo ob rolanju naših didžejev. Prav tako nas je zelo razveselila novica, da naš videoprenos spremljajo tudi prijatelji na Norveškem. Resnično smo veseli, da nas podpirajo tako elektronske glasbe željna publika kot tudi loški podjetniki. Tako se za izvedbo iskreno zahvaljujemo: Masažnemu studiu AŽ, Orodjarstvu Jelovčan, Sanjskemu šopku, KŠŠ, Računovodskemu servisu Coffou, Lekarni Mesto-37, Knjižnici Ivana Tavčarja za najlepši razgled in medijskima sponzorjema Kino Sora in Radiu Sora

Čestitke za uspešno izvedbo – in naj ne bo zadnja!

Kako je izgledalo v Diskölöka(li)h? Preverite v galeriji spodaj (avtor fotografij: Lovro Megušar).

Acro Caffe

Jesharna

Pr’ Pepet

Vahtnca

Pilarna

Foto: Lovro Megušar

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating