Vam je prispevek všeč?

Danes, v sredo, 31. maja 2023, je že tradicionalno svoje prevozno sredstvo zagnal priljubljeni glas z Radia 1, Miha Deželak, ki je tako začel desetdnevno in desetetapno dobrodelno akcijo »Deželak Junak«, s katero bo obkrožil vso Slovenijo.

Velika avantura po Sloveniji je, kot vsako leto doslej, dobrodelna, saj bo s svojimi sodelavci zbiral sredstva za počitnice otrok, ki doslej še niso bili na morju. Ekipo je mogoče neposredno spremljati ves čas prek livestreama na spletni strani Radia 1.

Kot je že običaj, se bo Miha Deželak med dobrodelno avanturo ustavil tudi v Škofji Loki, in sicer že danes, v sredo, 31. maja 2023, ob 16.30 na spodnjem parkirišču pod Tehnikom – enako kot prejšnja leta. Pot bo nato nadaljeval proti Zbiljam.

Pridimo ga v čim večjem številu pozdravit in pomagat, sicer pa lahko doniramo za letovanje otrok na morju tudi s poslanim sms-sporočilom POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919, s čimer prispevamo 1 € ali 5 €, za večje zneske pa je treba poslati e-pošto na fundacija@radio1.si.

Vir: Radio 1

Foto: FB Elan Shop

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating