Vam je prispevek všeč?

Nekdanji udeleženec resničnostnega šova Bar na Planet TV, Škofjeločan Emi Nikočević, je človek številnih talentov. Lani je v Baru opravljal vlogo menedžerja, ki je bdel nad tekmovalkami in tekmovalci, jih usmerjal in jim svetoval. Med drugim je znan tudi kot rekreativni tekač in maratonec, zdaj pa se bo preizkusil v novem izzivu – kot stand up komik.

Njegova gledališka predstava #DaJeEmiBitiLahkoBilBiVsakdo z gostom Janom Kreuzerjem bo luč sveta ugledala na predpraznični četrtek, 7. februarja 2019, ob 19. uri na odru Kina Bežigrad v Ljubljani.

»Ko si v težavah, ko nastopijo problemi in si v dilemi, je tu Emi. Drugačna in unikatna komedija, kjer se boste smejali do solz. Emi Nikočević vas bo popeljal med stolpnice v obdobje odraščanja v delavski družini “od dol”, v neverjetne dogodivščine v osnovni in srednji šoli in v čase prvih delovnih izkušenj. Delal je povsod. Spoznajte ga kot delavca v proizvodnji, za šankom, v blišču televizijskih luči, na banki, pokukajte v njegovo življenje, ko si je kruh služil s promocijami, v trgovini, premetaval papirje v administraciji in pokazal svoje srce v dobrodelnosti. Spoznajte njegove najbolj smešne in nerodne trenutke. In ker res ni lahko biti Emi, je treba vsa doživetja zapakirati tako, da boste padli na zadnjo plat. Tukaj mu na pomoč priskoči stand-up komedijant Jan Kreuzer, ki bo zadevo spravil v red,« je zapisano v napovedniku dogodka.

Vstopnice si je mogoče v predprodaji zagotoviti na vseh Eventimovih prodajnih mestih in prek spleta TUKAJ, pa tudi v prostorih Kina Bežigrad.

Foto: FB dogodka in FB Emi Nikočević

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating