Vam je prispevek všeč?

Začetek že sedme zaporedne sezone dogodkov za glasbene sladokusce, »Večerov na terasi«, točneje na terasi Mladinskega oddelka Knjižnice Ivana Tavčarja Škofja Loka, je že pred vrati s prvim od dveh koncertov glasbene intime pod zvezdami.

Tako v četrtek, 29. junija 2023, v Škofjo Loko ob 21. uri v sklopu turneje »Poletne avanturice« prihaja skupina AKA Neomi z gostjo Aleksandro Ilijevski. Junijski večer bodo začinili s koncertnim repertoarjem, ki združuje uspešnice AKA Neomi in zasedbe Pliš.

Vstopnice po ceni 20 € so še vedno na voljo v Knjižnici Ivana Tavčarja Škofja Loka (odrasli oddelek) v ustaljenem poletnem odpiralnem času (v sredo še do 19. ure in v četrtek od 12. do 19. ure) in na spletu TUKAJ, kupiti jih bo mogoče tudi tik pred dogodkom pri vhodu.

Zagotovite si svojo vstopnico in v sproščenem vzdušju in s čudovitim razgledom na mesto prisluhnite glasbenikom, ki znajo poskrbeti za nepozabne spomine. Dogodek poteka v okviru praznovanja 1050-letnice Škofje Loke s podporo Občine Škofja Loka.

V primeru slabega vremena bodo koncert, ki ga medijsko podpiramo tudi Loške novice, izvedli na rezervni lokaciji, v Kristalni dvorani Sokolskega doma Škofja Loka. Prijazno vabljeni in pripeljite še koga!

 

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating