Vam je prispevek všeč?

Z današnjim dnem, četrtkom, 20. aprila 2023, je hitri dostavljavec jedi in živil Wolt na voljo tudi v Škofji Loki!

Wolt je mobilna in spletna aplikacija, ki uporabnike po svetu navdušuje z dostavo odličnih jedi iz restavracij, poteg tega pa lahko dostavlja tudi živila, pijačo, kozmetiko, mobilne telefone, šampone, plenice, televizorje, plinske jeklenke, in to v pičlih 30 (do 60) minutah – seveda pa je odvisno od mesta in ponudnikov. Več informacij o Woltu – tudi o kodi za 5-odstotni popust – pa najdete tudi TUKAJ.

Delovni čas v Škofji Loki: dostavljajo vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, od 10. ure do 23.30. Škofjeloški gostinski lokali, ki sodelujejo z Woltom, pa so: Das Ist Valter Škofja Loka, Kavarna in slaščičarna Zamorc, Kaos okusov, Restavracija Kompliment, Pizza Mateja in Grand Prix.

»Ob 10. uri zjutraj ti dostavimo zajtrk, na nas pa se lahko zaneseš vse do 23.30. Pol ure pred koncem, torej ob 23. uri, pa sprejemamo zadnja naročila. Aplikacijo lahko uporabiš za naročilo jedi z osebnim prevzemom ali pa za rezervacijo mize v restavraciji. Lahko se odločiš tudi, da boš hrano (pred)naročil za prihodnje dni. V tem primeru jo bomo na tvoj naslov dostavili znotraj dostavnega delovnega časa ob tistem terminu, ki si ga izbral sam,« so zapisali pri Woltu.

Cena dostave: aplikacija jo obračuna glede na oddaljenost naslova za dostavo in je obračunana pred zaključkom nakupa. »Za potrditev naročila iz restavracije mora tvoja košarica vsebovati vse v skupni vrednosti vsaj 8 €, v nasprotnem primeru je potrebno doplačilo. Enako velja za naročila v trgovini, le da je minimalna vrednost košarice 10 €.« Bankovec za 50 € je največji, ki ga sprejemajo ob plačilu z gotovino.

Še to: pri Kaosu okusov so se z Woltom dogovorili še za dodaten popust, tako da bodo lahko vsi, ki bodo svoje prvo naročilo oddali pri njih, s kodo KAOSOKUSOV pridobili 6 € popusta na naročilo (aktivnih kod je samo 250).

Vir: Wolt in FB Kaos okusov

Foto: Wolt

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating