Vam je prispevek všeč?

Iz Košarkarskega kluba Škofja Loka so sporočili odlično novico: mlade košarkarice škofjeloške ekipe Ines – ŠD Tabor Žiri Škofja Loka so sanjsko sezone zaključile na najboljši možen način, z naslovom državnih prvakinj v svoji starostni kategoriji! Brez poraza so se uvrstile na zaključni turnir, nato pa tudi v družbi najboljših pokazale največ in opravile z vsemi tekmicami.

Dres ekipe Ines – ŠD Tabor Žiri U13 so v tej sezoni nosile: Ana Burjek, Alanija Jenko, Lejla Jesenko, Zala Kajba, Eva Kepec, Tija Kisovec, Milica Knežević, Tara Kolmančič, Ema Kržišnik, Ajda Kržišnik, Hana Kunc, Lara Barbara Livk, Zala Mali, Zoja Mazzini, Lana Mlinar, Eli Mrak, Nika Mravlje, Sara Naglič, Anja Peternel, Živa Pfajfar, Ema Pfajfar, Sara Podjed, Ema Šarić, Tisa Šifrar in Meta Zakotnik.

Na zaključnem turnirju v Šmarju pri Jelšah so najprej v polfinalu s 47:35 odpravile Krko (po učinkovitosti sta izstopali 12-letni Eli Mrak s 15 in Tija Kisovec s 13 točkami), v velikem finalu pa prepričljivo, s 53:33, še Akson Ilirijo. Eli Mrak je prispevala 20 točk, 13-letna Ajda Kržišnik pa 14 točk.

»Punce so se v teh težkih časih povezale, na igrišču in izven njega dihale kot eno, igrale ena za drugo in na koncu več kot zasluženo postale najboljše,« so doseženo na družbenem omrežju komentirali v KK Škofja Loka. Dekletom, trenerki Klavdiji Oblak in pomočnici Jasmini Zalar globok poklon in iskrene čestitke za doseženo ter še veliko podobnih podvigov tudi v prihodnje!

 

Vir: KK Škofja Loka

Foto: FB KK Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating