Vam je prispevek všeč?

Toliko zvenečih glasbenih imen na kupu pa v Škofji Loki že dolgo ni bilo! Jan Plestenjak, Nina Pušlar, Pero Lovšin, Grega Skočir (Big Foot Mama), Tomaž Hostnik, Ansambel Saša Avsenika, Raubarji, Aco Bišćević, Jaka Strajnar (s spremljevalnim bendom, v katerem bodo še Toni Humar, Luka Vehar in Tomaž Hostnik) in Glasbena šola Škofja Loka.

Na nepozabnem glasbenem dogodku bodo združili moči v imenu solidarnosti in pomagali prizadetim v avgustovskih poplavah na Škofjeloškem. Skupaj bodo dvignili glasove in zbirali sredstva za obnovo hiš, ki so utrpele nepopravljivo škodo. Večer bo popestrila vrhunska glasba, ki bo prepletala različne žanre in prinašala neponovljivo glasbeno doživetje.

Veliki »Dobrodelni koncert za obnovo domov na Škofjeloškem« bo danes, v četrtek, 21. septembra 2023, ob 20. uri v Športni dvorani Trata v Škofji Loki. Program bosta povezovala Monika Tavčar s TV Slovenija in Nejc Jemec z Vala 202. Vstopnice za dober namen po ceni 25 € (tribuna) in 28 € (parter) so na voljo TUKAJ in na Petrolovih prodajnih mestih.

»Vabimo vas, da se prepustite ritmom in melodijam, ki nas združujejo v enotnem cilju – skupaj narediti korak k obnovi naše skupnosti. Pridružite se nam in pomagajmo tistim, ki potrebujejo našo podporo. Vaš prispevek šteje!« Vsa sredstva bodo namenili Rdečemu križu Gorenja vas-Poljane in Rdečemu križu Škofja Loka za pomoč pri obnovi domov mladih družin, ki so jim poplave odnesle bivalne prostore.

Vir, foto in video: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating