Vam je prispevek všeč?

Iztekajoče leto je bilo za slovensko kolesarstvo izjemno. Zelo uspešno pa je bilo tudi za škofjeloško Športno društvo Koloka, ki je imelo svojega predstavnika na stopničkah v končni razvrstitvi slovenskega pokalnega tekmovanja v cestnem kolesarstvu.

Žabničan Andrej Draksler (1988) je namreč v skupnem točkovanju OMR s 103 točkami zasedel vrhunsko tretje mesto v kategoriji master A, premoč pa priznal le Kristijanu Božnarju (Izvir Vipava, 143 točk) in Mihi Aliču (KD LPP, 119 točk).

Še boljši je bil v točkovanju OMR cestna, v katerem je v kategoriji master A z odličnima dosežkoma na Maratonu Franja in dirki za 9. VN Občine Vodice z 51 točkami zasedel odlično drugo mesto, zgolj za Božnarjem (64 točk).

Tik za najboljšimi, na četrtem mestu v kategoriji master B, je v točkovanju OMR cestna končal še en član ŠD Koloka, Ločan Rok Bergant (1983), ki je osvojil 18 točk. V kategoriji master B v razvrstitvi OMR skupno je bil s 33 točkami osmi.

V razvrstitvi OMR vzpon je Draksler v kategoriji master A z 52 točkami zasedel šesto mesto, Bergant je bil v kategoriji master B s 15 točkami sedemnajsti, njun klubski kolega Izidor Prevodnik (1976) pa v kategoriji master C deveti (46 točk).

Andreju (pa seveda tudi Roku, Izidorju in ostalim članom ŠD Koloka) iskrene čestitke za doseženo v še eni izjemni sezoni, pa seveda še na mnoge vrhunske rezultate tudi v prihodnje!

*OMR = Odbor za množičnost in rekreacijo

Foto: FB Športno društvo Koloka

Vir: FB ŠD Koloka in Prijavim.se

Avtor: Janez Porenta

5 1 vote
Article Rating