Vam je prispevek všeč?

V luči dogodkov letošnjega avgusta letos bi se Zavod O, MKC Pri Rdeči Ostrigi, Tavčar in partnerji, d. o. o., in CC Consulting Center, d. o. o., radi zahvalili vsem dekletom in fantom, ki so prvi priskočili NA POMOČ, ko nam je dobesedno tekla voda v grlo: gasilcem.

To bodo storili v obliki koncerta in spremljevalnih dogodkov, kar so poimenovali »Za gasilca (rock’n’roll) veselica«. Obiskovalci naj pridejo žejni in z denarnico, polno odvečnega denarja, ki ga bodo dajali na kup in ga po koncu dogodka v celoti darovali gasilcem.

Dogodek bo v soboto, 16. septembra 2023, v MKC Pri Rdeči Ostrigi v Škofji Loki. Ob 17. uri bo najprej Glasbeni bolšji sejem, ob 19. uri pa koncerti zasedbi Adria Animals, Bluzon in The Dreams. Vstopnine ne bo!

Denar bodo dajali na kup na tri različne načine. Prvič, z nakupom katere koli pijače, saj bo Zavod O prispeval celoten izkupiček iz šanka. Drugič, za spomin bodo gasilcem podarili 130 x 80 cm veliko sliko Hudičeve brvi. Kdor želi, si lahko za simboličen prispevek kupi mesto in se podpiše na zadnjo stran slike. In tretjič, na bolšjem sejmu bo mogoče kupiti kar koli iz širokega asortimana nosilcev zvoka, oblačil, trzalic, rabljenih bobnarskih palčk in sorodnih artiklov, ki jih bodo prispevali člani nastopajočih skupin. Celoten izkupiček glasbenega bolšjega sejma gre prav tako na kup za gasilce.

Lepo vabljeni, odprimo srca in se zahvalimo našim junakom – gasilcem.

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating