Vam je prispevek všeč?

Agencija Koncerti nas vse toliko razvaja z odmevnimi koncerti s priljubljenimi in uveljavljenimi glasbenimi imeni vseh žanrov, ki jih privabi v Škofjo Loko. Tudi letos bo tako.

V petek, 24. maja 2019, se bo od 20. ure naprej Škofjeloški grad (ponovno) zibal v kakovostnih ritmih Nine Pušlar, ki je kljub mladosti že skoraj desetletje in pol močno prisotna na slovenski glasbeni sceni.

Še mladoletna je, leta 2005, zmagala v Bitki talentov in posnela prvo uspešnico Ni ona, odtlej pa niza hite kot za stavo. Pesem Slečeno srce je bila največkrat predvajana slovenska skladba leta 2010.

Leta 2016 je z megahitom To mi je všeč (z več kot dvema milijonoma in pol ogledov na YouTubu) podrla vse rekorde radijske rotacije, to leto je bilo rekordno tudi po številu njenih koncertov in drugih nastopov. Izdala je že pet albumov, v pripravi je šesti.

Vstopnice za koncert na Škofjeloškem gradu bodo na voljo od četrtka, 14. marca 2019, na prodajnih mestih Moje karte po Sloveniji (OMV, Petrol, trafike 3dva, Alpetour, kiosk Delo prodaja, Kompas, M Holidays) in prek spleta TUKAJ.

Mimogrede: Nina Pušlar je v Škofji Loki že nastopila, na Škofjeloški grad se bo vrnila po skoraj natanko dveh letih, tudi fotografija je s prejšnjega predlanskega koncerta. Video pa je z mokrega nastopa leta 2012 na Mestnem trgu (vmes jo je bilo slišati še konec leta 2014 v Sokolskem domu).

Foto: Nina Pušlar

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating