Vam je prispevek všeč?

Kakšna zmaga košarkarjev škofjeloškega moštva LTH Castings v 8. kolu 2. SKL, prva po treh zaporednih porazih! Varovanci trenerja Jake Hladnika so v Luciji po podaljšku z 88:85 strli odpor domačega Portoroža, pa čeravno so v drugem polčasu zaostajali že za 17 točk.

Na parket se je po dolgi odsotnosti vrnil Boris Jeršin, nesporni junak obračuna pa je bil izjemni Matija Vravnik, ki je v 42 minutah prispeval kar 38 točk (prosti meti 8:11, za dve 15:24) in za dvojni dvojček dodal še 19 skokov. Obenem je izsilil kar deset osebnih napak in se pohvalil z neverjetnim indeksom 46.

Ulitkarji so zbrali izrednih 58 skokov, poleg Vravnika je izstopal še Matic Vesel s 16 skoki in 24 točkami. Pri gostiteljih je voz vlekel Timothy Robert Cole z 19 točkami, 26 skoki in rekordnimi 12 blokadami. Nov izziv čaka Ločane v soboto, 8. decembra 2018, ko bodo na Podnu ob 20. uri gostili Parklje.

»Še enkrat več smo stopili skupaj in zrežirali velik zasuk. Matija je v slogu kapetana odigral zares izjemno tekmo, rad pa bi izpostavil tudi Borisov prispevek, saj je že v prvem obračunu po vrnitvi odigral 38 minut. Za vse, kar je za ekipo postoril na igrišču in izven njega, pa bi se rad zahvalil Željku Markoviću, ki nas zapušča, želim mu vse najboljše v nadaljevanju kariere,« je ocenil trener Hladnik.

Foto: Igor Martinšek/KK Škofja Loka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating