Vam je prispevek všeč?

Po sobotni domači zmagi nad celovškim KAC (13:9) je jasno, da bodo dvoranski hokejisti loškega FBK Insport prvi del regionalnega tekmovanja IFL končali na najvišji stopnički. Branilci šampionske lovorike v tej sezoni niso bili tako superiorni kot v prejšnji, tudi na račun madžarskih ekip, ki so močno okrepile IFL in poskrbele, da na zaključnem turnirju ne bo nobenega avstrijskega moštva. Na F4, ki ga bo 14. in 15. marca gostil Beljak, se bosta v madžarskem polfinalnem obračunu pomerila Phoenix Fireball in Komarom, v slovenskem pa Insport in Borovnica. Da prvo mesto po rednem delu ne prinaša nobene prednosti, govori tudi dejstvo, da je Borovnica edina ekipa, ki je doslej v sezoni dvakrat premagala Ločane. Veliko neporavnanih računov torej.

Rezultatsko manj uspešni so bili v Insport B, saj so v zadnjem kolu tesno izgubili v Ljubljani in bodo igrali le še tekmi za 6. mesto. V boj za končnico sta napredovala Brlog in Olimpija, ki se bosta v enokrožnem sistemu pomerila še z Insportom A, Borovnico in Polansko bando. Najboljše štiri ekipe bodo napredovale na zaključni turnir, ki bo 17. in 18. aprila v Gorenji vasi.

Prvič v zgodovini so se v dresu Insporta predstavila tudi dekleta in si z odličnimi igrami priborila srebrna odličja v pokalu Slovenije.

Dobro kaže tudi »nekdanjim profijem« iz moštva Insport Outsport, ki so pred domačim turnirjem DP v malem floorballu, ki bo 8. marca v dvorani Poden, na 2. mestu in imajo vozovnico za sklepni turnir že nekaj časa v žepu.

Že tradicionalno so naslov med mladinci osvojili floorballisti Insporta, medtem pa gredo proti koncu tudi tekmovanja v preostalih mladinskih selekcijah.

Čestitke klubu za že doseženo in uspešen preostanek sezone!

Foto: FBK Insport

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating