Vam je prispevek všeč?

Big Foot Mama, Vlado Kreslin, Siddharta, Adi Smolar, Pankrti, Mi2, Orlek, Zmelkoow, Niet, Zoran Predin, Demolition Group, Don Mentony Band, Zaklonišče prepeva, Los Ventilos, The Drinkers, Elvis Jackson, Happy Ol’McWeasel, Help!, Tide, Noctiferia, MIT

To so le nekateri od (slovenskih) izvajalcev, ki so v zadnjih dveh desetletjih zavili na rob Škofje Loke, tja pod Loški grad – v Loški pub. V lokal, ki je prvič odprl vrata pred natanko dvema desetletjema, 18. decembra 1998.

Petek je bil tedaj in verjetno ga ni bilo junaka v Pubu, ki bi pričakoval, da bo lokal v dveh desetletjih postal eno najbolj prepoznavnih koncertnih prizorišč ne le v lokalnem okolju, temveč mnogo širše. Prizorišče, kamor se glasbeniki z vrha slovenske ponudbe radi vračajo.

Ni pa Loški pub samo koncertno prizorišče. Tematski dogodki, filmi, ogled športnih tekem, pikado, ročni nogomet, beer pong, karaoke, tradicionalni piknik … Že več kot tisoč dogodkov vseh vrst so našteli v teh 20 letih, pa jim sape zlepa ne zmanjkuje.

Ob 20-letnici so v Loškem pubu pripravili pester decembrski program, ki si ga lahko ogledate TUKAJ, posamezne dogodke pa tudi v koledarju prireditev TUKAJ.

Čestitke torej kolektivu Loškega puba in še na mnogih dvajset!

Foto: FB Loški pub

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating