Vam je prispevek všeč?

Letos poleti je Slovenska turistična organizacija (STO) lansirala vseslovensko motivacijsko kampanjo »Zdaj je čas. Moja Slovenija«, v sklopu katere je prebivalce naše dežele vabila k oddihu v Sloveniji, odkrivanju doživetij in njihovi delitvi s ključnikom #mojaslovenija.

Včeraj pa je razglasila nagrajence med več kot 200 kreativnimi rešitvami in 160 videovabili, med katerimi je petčlanska strokovna komisija izbrala najboljše. Priznanja in nagrade je podelila na včerajšnji novinarski konferenci ob 25-letnici STO in predstavitvi rezultatov kampanje.

 

In, pozor: med štirimi nagrajenci je bila tudi Škofja Loka. Najboljše videopovabilo med obrazi slovenskega turizma je namreč pripravila Razvojna agencija Sora – PE Turizem Škofja Loka, ki v srednjeveško lepotico učinkovito vabi z bratom kapucinom Jožkom Smukavcem.

Svoje navdušenje ob priznanju so na kratko v včerajšnji Petkovi minuti izrazili tudi škofjeloški župan Tine Radinja, glavni akter br. Jožko Smukavec in direktor Razvojne agencije Sora Gašper Kleč, pri tem pa so zahvalo namenili tudi produkcijski hiši Karata Film.

Iskrene čestitke vsem vpletenim z br. Jožkom na čelu!

https://www.facebook.com/ZupanTineRadinja/videos/365731584836603/

 

Foto: YouTube

Vir: Slovenia Info

Povzel: Janez Porenta

3 1 vote
Article Rating