Vam je prispevek všeč?

Pri Rdečem križu Slovenijeobmočnem združenju Škofja Loka so na družbenem omrežju razkrili, da si je njihov dejaven član Damjan Slabe zagotovil naziv »naj prostovoljec občine Škofja Loka za leto 2022«. Takole so zapisali:

»Hvaležni in ponosni smo na njegovo predanost Rdečemu križu vse od rane mladosti. Njegovo delo najbolj zaznamujejo mladinski tabori Rdečega križa v Savudriji in Marindolu, kjer bo letos že 29-ič glavni taborovodja. Z vso predanostjo in vnemo povezuje mentorje in mlade taborjane, da aktivno preživijo teden dni počitnic. Njegov program temelji na zadovoljevanju nematerialnih potreb in kakovostnem preživljanju prostega časa otrok.

Kot strokovnjak in licenciran predavatelj prve pomoči je svetoval pri pripravi novih programov prve pomoči in izdaji strokovne literature. Prva pomoč je bila tema njegove diplomske, magistrske in doktorske naloge. Pomen prve pomoči obširno proučuje in deli med druge. Od leta 2006 je redni član Območnega odbora RKS-OZ Škofja Loka, predsednik komisije za taborjenje in letovanje in predsednik komisije za prvo pomoč pri RKS-OZ Škofja Loka

Pridružujem se iskrenim čestitkam Damjanu Slabetu za zaslužen naziv!

Vir: FB RKS OZ Škofja Loka

Foto: Kreativine Frames

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating