Vam je prispevek všeč?

Knjižnice po Sloveniji so ponovno lahko odprte in tudi Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka danes, v ponedeljek, 2. novembra 2020, spet odpira vrata vseh enot, ki bodo odprte po ustaljenem urniku.

»Izposoja, vračilo in dostop do gradiva potekajo nemoteno. Knjižničarke vam bomo z veseljem v pomoč pri svetovanju in izbiri dobrih knjig. Gradivo lahko naročite tudi po e-pošti, po telefonu ali prek storitve Moja knjižnica v katalogu Cobiss+ in ga prevzamete v knjižnici oziroma po pošti.

Ker vse prireditve v živo do nadaljnjega odpadejo, se nekateri dogodki (Bralni klub, Medgeneracijska skupina za glasno branje) selijo na splet. Zaradi zagotavljanja varnosti uporaba računalnikov in čitalnice do nadaljnjega ni mogoča.

Trudimo se, da bo obisk knjižnice še naprej varna in prijetna izkušnja, zato vas prosimo, da ob obisku upoštevate navodila, ki jih najdete TUKAJ. Veseli smo, da se spet vidimo! Lepo vabljeni,« sporočajo iz Knjižnice Škofja Loka.

Navodila ob obisku knjižnice:

  • število oseb v knjižnici se omeji na 20 kvadratnih metrov na posamezno stranko,
  • v knjižnico vstopajo samo zdrave osebe,
  • vsi obiskovalci knjižnice (razen otrok do 6. leta v spremstvu staršev) morajo ob vstopu v knjižnico in med gibanjem po njej nositi masko ali drugo obliko zaščite ustnega in nosnega predela obraza, obenem si ob vhodu obvezno razkužijo roke,
  • uporabniki, ki ne želijo nositi maske, lahko gradivo naročilo po telefonu ali na e-naslov knjižnice. Naročeno gradivo po dogovoru pošljemo po pošti na stroške uporabnika oziroma ga osebno prevzamejo pred vhodom v knjižnico,
  • prostore knjižnice večkrat dnevno zračimo, kljuke vrat pa večkrat dnevno obrišemo z razkužilom (krpa, razkužilni robci …).

Foto in vir: FB Knjižnica Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating