Vam je prispevek všeč?

Še pred počitnicami so se na Glasbeni šoli Škofja Loka razveselili odličnih uspehov učenk in učencev na 3. Mednarodnem glasbenem tekmovanju »Bolero« na Dvorcu Kienhofen na Muti.

Tako sta s trobento v predkategoriji Martin Hostnik (mentor Alojz Kompan, prof., klavirska spremljava Olesja Horvath, prof.) in Erazem Žakelj (mentor Rok Krajnc, dipl. glas., klavirska spremljava Tomaž Hostnik, M. A.) prejela zlati plaketi s pohvalo.

S flavto sta Jasna Krmelj v 1. kategoriji in Janja Bonča v 2. kategoriji prejeli zlato plaketo. Mentorica obeh je bila Ana Kejžar, mag. akad. glas., na klavirju pa ju je spremljala Katja Činč, univ. spec. mus.

Pika Tomažin Sedar (saksofon)

S klarinetom je v 2. kategoriji Veronika Pisk (mentorica Liljana Poklukar Herman, prof., klavirska spremljava Katarina Tominec, spec.) prejela zlato plaketo s pohvalo in 3. nagrado.

S saksofonom v 1. kategoriji se je zelo izkazala Pika Tomažin Sedar (mentorica Irena Kržišnik, prof., klavirska spremljava Katarina Tominec, spec.) z zlato plaketo s pohvalo in 1. nagrado.

S tolkali pa je v 2. kategoriji Samo Krmelj pod mentorstvom Vita Opeke, mag. prof., prejel srebrno plaketo. Vsem učenkam in učencem iskreno čestitam za doseženo in želim uspešno tudi vnaprej!

Vir: Glasbena šola Škofja Loka

Foto: FB Festival Ljubljana

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating