Vam je prispevek všeč?

Zdravstveni dom Škofja Loka danes, v petek, 25. marca 2022, opoldne odpira nov program – ginekološko ambulanto – v njegovi izpostavi v Poljanski dolini, v Zdravstvenem domu Gorenja vas (na naslovu Trata 7). Prvo tovrstno ordinacijo v teh krajih bo vodila Eva Torkar, dr. med., specialistka ginekologije in porodničarstva.

Dekleta in žene iz lokalnega okolja, ki se lahko pohvali z eno največjih stopenj rodnosti v državi, bodo imele na voljo dva termina tedensko, in sicer ob ponedeljkih izmenično dopoldan (od 6.30 do 13.30) in popoldan (od 11.30 do 18.30), ob petkih pa vedno dopoldan (od 6.30 do 13.30). Pri vzpostavitvi ambulante je dejavno sodelovala Občina Gorenja vas-Poljane.

Zdravnica obvešča, da sprejema nove pacientke, zato vse, ki bi se želele opredeliti k njej, lahko za naročanje v ordinacijskem času ambulante pokličejo na telefonsko številko 04/502-02-28 ali se naročijo po e-pošti na gagv@zd-loka.si. V ambulanti bo delala še medicinska sestra Irena Mlinar Pišljar, dipl. m. s.

Na današnji opoldanski otvoritvi sodelujejo dr. Eva Torkar, direktor Zdravstvenega doma Škofja Loka in strokovni vodja gorenjskih zdravstvenih domov dr. Aleksander Stepanović, direktor Osnovnega zdravstva Gorenjske Matjaž Žura in župan občine Gorenja vas-Poljane Milan Čadež. Naj nova ambulanta odlično služi svojemu namenu!

Vir: ZD Škofja Loka

Foto: Pexels

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating