Vam je prispevek všeč?

V uredništvu revije Ona so včeraj razglasili zmagovalko izbora »Ona 365«. To je postala televizijska novinarka in voditeljica oddaje »Tarča« Erika Žnidaršič.

Med desetimi nominirankami, ki jih je izbrala strokovna komisija in za katere so lahko glasovali bralke in bralci, pa je bila tudi Škofjeločanka, in sicer Urška Kolenc.

Kot je znano, je Urška dejavna predsednica in pobudnica za ustanovitev Društva Junaki 3. nadstropja, ki združuje starše otrok, zdravljenih na hemato-onkološkem oddelku pediatrične klinike.

»Ne bi rekla, da nosim breme drugim, želim le doseči, da je manjše, kot je videti. Da bi sami spoznali, da je nesprejemanje diagnoze največje breme, ki si ga lahko zadamo,« je v pogovoru za OnaPlus poudarila Urška.

In dodala: »Ko sprejmemo in se z dvignjeno glavo in optimizmom podamo v boj z otrokovo boleznijo, je vse lažje, čeprav izjemno težko in naporno.«

Urški Kolenc iskrene čestitke za zasluženo nominacijo in zahvala za vso energijo in trud z vodenjem Društva Junaki 3. nadstropja!

Vir: OnaPlus

Foto: Junaki 3. nadstropja

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating