Vam je prispevek všeč?

Kakor koli so že imeli prireditelji oteženo delo zaradi koronskih omejitev, se jim je vendarle posrečilo sestaviti zelo spodoben, raznolik in kakovosten program letošnjega tradicionalnega poletnega škofjeloškega festivala »Pisana Loka 2020«, ki bo potekal med petkom, 21. avgustom, in soboto, 29. avgustom 2020, na več različnih lokacijah v Škofji Loki.

O nekaj programskih vrhuncih sem vas že obveščal (koncerti Vlada Kreslina in zasedb Dan D in Pliš), dodati je treba še koncerta Prismojenih prfesorjev bluesa in zasedbe Nevergreen brothers (z Retečanom Canegattom na čelu), pa stendap, delavnice, (otroške) predstave …

Samo namignem pa zaenkrat lahko o zelo posrečeni zamisli zabave z didžeji domače ekipe Diskölöka, ki bo letos zaradi zaostrenih razmer nekoliko drugačna, toda zelo posrečena. Več o tem še pravočasno, ravno tako o še enem zelo posebnem dogodku, ki se obeta na Trgu pod gradom.

Program pripravljajo: MKC Pri Rdeči Ostrigi, KUD Jadran, Diskölöka, Agencija Koncerti, Društvo za kreativno grabljenje sveta Grable, MDC Blok in PUM-O Škofja Loka, Glasbena šola Škofja Loka, Društvo Glasba-Drama, Natalia Lapina in Pilarna. Medijsko pa projekt podpiramo Gorenjski glas, Radio Sora in portal Loške novice. Seveda pa Pisane Loke ne bi bilo brez Občine Škofja Loka.

Čeprav je dotlej še mesec dni, vabljeni že danes!

Foto in vir: FB Pisana Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating