Vam je prispevek všeč?

Ob 1. marcu, dnevu civilne zaščite, so na Brdu pri Kranju na tradicionalni osrednji državni slovesnosti podelili nagrade in priznanja posameznikom in organizacijam za posebne dosežke za minulo leto.

Iz Rdečega križa Slovenijeobmočnega združenja Škofja Loka so ponosno sporočili, da je plaketo Civilne zaščite prejel tudi njihov član in vodja humanitarnega skladišča v Škofji Loki Metod Jamnik.

»Vsem prejemnikom priznanj iskreno čestitamo, še posebej pa Metodu, ki si plaketo za dolgoletno uspešno delo na področju razvoja gasilstva in sistema zaščite, reševanja in pomoči ter dela v humanitarni organizaciji res zasluži,« so zapisali v RKS – OZ Škofja Loka.

Kot sem poročal ob njegovi upokojitvi, je bil Metod Jamnik dolgoletni strokovni sodelavec Gasilske zveze Škofja Loka in najdlje v njeni zgodovini, med letoma 1988 in 2013, tudi poveljnik.

Po činu višji gasilski častnik druge stopnje je bil tudi predsednik komisije za letovanje Gasilske zveze Škofja Loka, dejaven član PGD Škofja Loka in na državni ravni prvi mož verifikacijske komisije Gasilske zveze Slovenije.

Pridružujem se čestitkam ob zasluženem priznanju za Metoda Jamnika!

Vir in foto: FB RKS OZ Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating