Vam je prispevek všeč?

Agencija Koncerti vabi na enega glavnih koncertnih spektaklov letošnje pomladi v Škofji Loki. v soboto, 22. aprila 2023, ob 21. uri bodo namreč Škofjeloški grad zavzeli »Hamo & Tribute 2 Love«. Vstopnice bodo v predprodaji na voljo na prodajnih mestih Mojekarte.si in na Petrolu. Toplo vabljeni!

Koncerti Hama & Tribute 2 Love so vedno poslastica za rokenrol sladokusce, zlasti takrat, ko je na mizi svež album in temu primerno posebno koncertno praznovanje. Tokrat bodo na koncertu pozdravili prihod albuma »22«, šeste studijske sestre albumov Dve, Pol S, 3p, 4K in Iz4kani, kar je dovolj tehten razlog za veliko praznovanje. Album je prvič zarohnel lani v Križankah, ko je izšla njegova vinilna različica, marca pa končno izide še v CD in digitalni obliki.

Hamo in ekipa so zapriseženi borci živega nastopanja in prav to prakso njihovi poslušalci najbolj cenijo. Nad 50 koncertov letno, vsako leto, so izkušnje, ki jih premorejo le redki domači izvajalci. Preplet nežnosti, porednosti, šaljivosti in resnosti je z leti postala njihova zaščitna znamka, ki na vsakem koncertu dobi nov pečat kakovosti. Koncert za tiste v okusom.

Obeta se čustvena fuzija novih materialov in starih uspešnic, ki se jih je nabralo v dveh desetletjih. Zagotovo bo možno slišati Dolgo nisva pila, Ona gre, Greva še mal dlje, Vija vaja ven, Prvo vrsto, Rožice, Gospo Magister, Pomlad in seveda lep kos novega albuma »22«, ki je že nanizal prve uspešnice – Vse lepo za vse, Sončen dan, Zato ker je mraz in najnovejšo Pusti mi prižgano luč.

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating