Vam je prispevek všeč?

Leto je naokoli in ponovno je napočil čas za izvedbo enega največjih športno-humanitarnih projektov v Sloveniji, »10 krogov za 10 nasmehov«, pri katerem bodo udeleženci tekli ali hodili v 10 različnih mestih za 10 pomoči potrebnih družin ali posameznikov, vse za dober namen.

Tudi letos se bodo ustavili v Škofji Loki, in to v ponedeljek, 3. junija 2019, med 16. in 20. uro na igrišču Osnovne šole Škofja Loka-Mesto, kjer se bo, poleg teka dogajalo še marsikaj zanimivega.

V času dogodka se lahko vsakdo kadar koli priključi in preteče, prehodi ali kako drugače obkroži tekaški krog. Lokalni tekači, ki tečejo 105 krogov ali 42 kilometrov, bodo veseli vaše družbe, ravno tako družina iz lokalnega območja, za katero letos zbirajo sredstva.

Vaš prispevek – 5 € za otroke in 10 € za odrasle – bo šel v skupni sklad, ki ga potem razdelijo med 10 družin po vsej Sloveniji. V vsakem kraju namreč zberejo drugačno vsoto in se jim zdi edino prav, da prejmejo vsi podoben znesek. Vsa zbrana sredstva pa gredo stoodstotno naprej za dober namen.

Prireditelj dogodka je Športno-humanitarno društvo Vztrajaj – Never Give Up, letošnji lokalni organizatorki pa sta ponovno Li-An Kozmelj in Neža Erznožnik, ki vas pričakujeta, da se malo podružite in kako rečete. Vabljeni!

Foto: FB dogodka & FB Never Give Up

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating