Vam je prispevek všeč?

Letošnje pustovanje v Škofji Loki bo, kot kaže, nadvse živahno. Za dvodnevno pestro dogajanje za vse generacije bo poskrbel nov organizator, iDogodek, ki je epicenter pustnega rajanja pod imenom »Pust u Lok« postavil v šotor v bivši vojašnici v Škofji Loki. Prijazno vabljeni na pustni žur!

Začelo se bo na pustno soboto, 18. februarja 2023, dopoldne, z Maškarado za najmlajše, na kateri bo za zabavo poskrbel priljubljeni Challe Salle. Poskrbljeno bo za animacijo otrok, prišli bodo tudi kurenti, ki bodo s pomočjo obiskovalcev pregnali zimo. Za otroke do 12. leta bo vstop prost, odrasli pa bodo morali odšteti 5 €. Vstopnice bo možno kupiti le na vhodu.

Ko pa se bo dan prevesila v noč, bo ob 20. uri občinstvo najprej ogrevala predskupina Noč’n Šiht z zimzelenimi slovenskimi in hrvaškimi hiti, nato pa bodo oder zavzeli idrijski Kingstoni. Vstopnice si bo mogoče zagotoviti na vseh prodajnih mestih Moje karte, v predprodaji po ceni 14 € in na dan dogodka po 19 €.

Dan pozneje, na pustno nedeljo, 19. februarja 2023, pa bodo od 19. ure dalje na pustnem rajanju na svoj račun prišli vsi rokerji, pravi in tisti po duši, saj bo bivšo vojašnico zavzela legendarna zasedba Mi2 v klasični rock izvedbi. Za ogrevanje bo poskrbela skupina Rocky III. Vstopnice (v predprodaji 19 € in na dan dogodka 24 €) si je možno zagotoviti na vseh prodajnih mestih Mojekarte.si.

Vir in foto: FB dogodek 1 in FB dogodek 2

Povzel: Janez Porenta

1 1 vote
Article Rating