Vam je prispevek všeč?

Dobrodelni kulinarično-kolesarski projekt »S pony kolesi po Sloveniji« se bo danes, v torek, 25. aprila 2023, med 12. in 22. uro ustavil tudi na Trgu pod gradom v Škofji Loki. Pridite ga pozdravit in podpret dobrodelen in plemenit projekt! Dogodek organizira Zavod za gostinstvo in turizem NA – Iskreno gostinstvo iz Ljutomera, ki bo na prizorišču postavila premični gostinski obrat in tešila lakoto in žejo.

»Pony« ekipa kolesarjev iz Središča ob DraviDomen, Miha, Matjaž in Denis – se je tudi letos odpravila na zahtevno kolesarsko pot s pony kolesi od Središča ob Dravi do Kopra, med potjo pa je njihov cilj obiskati 10 največjih slovenskih mest. Četrta od postojank za sprejem štirih kolesarjev na dobrodelni turneji po Sloveniji na pony kolesih s sodobno prleško ulično kulinariko bo tudi Škofja Loka. Za napoje in živež bo nadstandardno poskrbljeno.

Projekt je humanitarne narave z namenom pomagati Društvu za cerebralno paralizo Sonček, Ptuj-Ormož. Svoj delež lahko vsak prispeva s poslanim sms-sporočilom s ključno besedo SONCEKPTUJ5 na številko 1919, s čimer donira 5 € za fizioterapijo, hipoterapijo, terapije v bazenu in organizacijo kolonij. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1 Slovenije, Telemacha in T-2. Pravila in pogoji za sodelovanje pri sms-donaciji pa so objavljeni TUKAJ.

Vir in foto: FB dogodka in FB Iskreno gostinstvo

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating