Vam je prispevek všeč?

Potem ko je smučišče Stari vrh v tej zimi že obratovalo teden dni tik pred prelomom leta – od 23. do 30. decembra, ko so ga morali zaradi visokih temperatur in dežja začasno zapreti –, bo v soboto, 21. januarja 2023, začelo ponovno obratovati z dnevno smuko.

Obratovalni čas bo ob sobotah in nedeljah med 8. in 15. uro, od ponedeljka do petka pa od 8. do 14. ure. Obratovale bodo naprave s pripadajočimi programi: sedežnica Stari vrh, vlečnica Kopa in tekoči trak. Cene vozovnic bodo po rednem ceniku.

Foto: Amadej Bernard

S Starega vrha sporočajo, da bo nočna smuka začela obratovati pozneje, predvidoma sredi prihodnjega tedna, ker bodo hladne noči izkoristili za dodatno zasneževanje s tehničnim snegom, da bodo dale strmine še dolgo in kakovostno smuko.

In še to: dostop do snežnega parka s tekočim trakom, kjer je možnost otroškega sankanja, je iz smeri Poljane nad Škofjo LokoJavorjeČetena RavanStari vrh. Vabljeni torej na smuko in ostale snežne radosti!

Kot sem poročal TUKAJ, pa je že od minule srede, 18. januarja 2023, ponovno v pogonu tudi smučišče Soriška planina, ki je moralo zaradi neugodnih vremenskih razmer prav tako prekiniti obratovanje tik pred prelomom leta.

Vir in foto: FB STC Stari vrh

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating