Vam je prispevek všeč?

Še do konca koledarskega leta, torej do prihodnjega torka, 31. decembra 2019, vabljeni na Izložbe domišljije, prodajne razstave lokalnih umetnikov in rokodelcev.

Izložbe domišljije so projekt povezovanja organizacij in posameznikov s področja kulture, umetnosti, rokodelstva in prodaje unikatnih izdelkov s Škofjeloškega.

Na prodajnih razstavah na različnih lokacijah v starem mestnem jedru Škofje Loke se predstavljajo umetniki, rokodelci, fotografi, ilustratorji, oblikovalci, ki svoje izdelke ponujajo na ogled in v nakup.

Namen Izložb domišljije je promocija ustvarjalnosti na Škofjeloškem, pa tudi oživljanje starega mestnega jedra in spodbujanje odgovornega potrošništva in lokalnih nakupov.

Zgodba Izložb domišljije se je začela leta 2015, ko so sodelovale štiri organizacije, danes pa zgodbo piše že 15 lokacij:

Za prepoznavno podobo skrbi oblikovalka Ana Bassin, za vsakoletno posebno okrasitev fasad sodelujočih organizacij pa akademski kipar Matej Bizovičar.

Toplo vabljeni! Vstop prost.

#42 petkova minuta

V našem mestu imamo tudi Izložbe domišljije!Na vas čakajo:Loški muzej Škofja Loka Galerija Ivana Groharja Sokolski Dom Škofja Loka Rokodelski center DUO Škofja Loka / Art&Craft Centre of Škofja Loka Kreativnice Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka AMUSERozamunda Trgovina Paleta Art HobbyČipke Mojca JesharnaKavarna VAHTNCAKavarna in slaščičarna HomanPilarnaPr’ Pepet

Objavil/a Tine Radinja – župan občine Škofja Loka dne Petek, 06. december 2019

Foto: Izložbe domišljije

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating