Vam je prispevek všeč?

Iz škofjeloškega Zavoda Tri so obvestili, da se je začela akcija »Ta dobra večerja 2023«, v kateri na Gorenjskem sodelujeta Društvo Varna Hiša Gorenjske in škofjeloška gostilna Pr’ Pepet.

Gre za vseslovensko dobrodelno akcijo v podporo nevladnim organizacijam, ki se borijo proti nasilju v družini, srečneži pa lahko z žrebom zadenejo brezplačno večerjo za 2 osebi.

»Darujte v dober namen in sodelujte v žrebanju za odlično kulinarično doživetje,« so zapisali v Zavodu Tri ob robu akciji, ki poteka do nedelje, 28. maja 2023, do polnoči.

Kot so sporočili, so odlične slovenske restavracije in nevladne organizacije ponovno povezali v dobrodelni akciji, v kateri je dobra hrana ravno tako pomembna kot dober namen.

Njihov cilj je zbrati čim več denarja za nevladne organizacije, ki delujejo na področju nasilja v družini, vrstniškega nasilja in nasilja nad ženskami.

»Dober namen, ki je skupen vsem sodelujočim nevladnim organizacijam, podprite s simboličnim prispevkom (vsaj) 5 € in svojo srečo kar petkrat preizkusite v žrebu za okusno nagrado.

Srečneži si bodo prste obliznili ob izvrstni večerji za 2 osebi v eni od petih odličnih slovenskih restavracij. Chefi pravijo, da kuhajo še bolje, ko kuhajo za dober namen.

Denar se zbira na računu ene od sodelujočih nevladnih organizacij in se na koncu akcije enakomerno razdeli med vseh pet organizacij.«

Kako sodelujete? Poskenirate kodo (TUKAJ), darujete vsaj 5 €, komentirate #tadobravečerja na Facebook objavo (TUKAJ). Morda večerja za 2 osebi čaka prav vas!

S podarjenim zneskom podprete Društvo Varna Hiša Gorenjske, pomagate pri nakupu otroških koles in obnovi sob v varni hiši. Vabljeni, da odprete srca!

Vir in foto: Zavod Tri

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating