Vam je prispevek všeč?

Ker je december mesec okraševanj in presenečenj, so se v VW oldtimer klubu Slovenija tudi letos odločili organizirati že 3. tradicionalno »Božičkovo vožnjo« oziroma razstavo starodobnikov.

Ker so lani naleteli na odličen odziv, bodo tudi letos – v soboto, 16. decembra 2023, med 17.15 in 22. uro – obiskali staro mestno jedro Škofje Loke, kjer bodo okrašene starodobnike parkirali in jih postavili na ogled mladim in starejšim krajanom, mimoidočim in tako še dodatno z dekoracijo popestrili že tako lepo okrašeno središče Škofje Loke.

»Vse, kar potrebujete s seboj, je praznični nasmeh in dobra volja. Seveda pa ne pozabimo na okrašene starodobnike (lučke, smrekce, sani, darila, okraski, dekoracija …), kajti to je tisto, kar bo dalo čar naši vožnji. Dovolite si dati duška in dovoljeno vam je pretiravati. Bolj ko bo okrašeno vozilo, lepše bo.«

Zbor vozil bo ob 17.15 na parkirišču pri Šeširskem mostu, prihod v staro mestno jedro bo ob 18. uri, ob okrog 22. uri pa se bodo vsi skupaj odpeljali s trga. Tako kot lani je tudi letos število starodobnikov omejeno. Vsi, ki bi se udeležili Božičkove vožnje, naj udeležbo potrdijo na številki 064-157-705.

»Mi se že veselimo, da se ponovno vidimo z vsemi vami, in verjamemo, da bo še lepše, kot je bilo lansko leto,« prijazno vabijo v VW oldtimer klubu Slovenija. Vstop bo prost.

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating