Vam je prispevek všeč?

O Mihu Frlicu, borcu mešanih borilnih veščin (MMA) in članu škofjeloškega kluba Chiko Gym, se že poročal TUKAJ pred skoraj natanko letom dni, ko se je okitil z bronom v težki kategoriji na amaterskem svetovnem prvenstvu (IMMAF) v Pragi.

Letos se je 23-letni borec ponovno izjemno izkazal, saj je bil edini slovenski predstavnik na evropskem prvenstvu v italijanskem Lignanu Sabbiadoru v organizaciji Mednarodne zveze mešanih borilnih veščin (IMMAF).

Po dveh zmagah nad Angležem Ownom Cartridgem (tehnični nokavt) in Nemcem Tomom Hölemannom (sodniška odločitev) se je namreč prebil v finale, tam pa premoč priznal nekdanjemu francoskemu mladinskemu državnemu prvaku v judu, 27-letnemu Nellu Arianu.

Ariano se je zmage in naslova evropskega prvaka v težki kategoriji (do 120,2 kilograma) veselil po soglasni sodniški odločitvi, s tem pa je Franciji zagotovil še tretje odličje najžlahtnejšega leska na tem prvenstvu.

Mihu Frlicu, ki v loškem klubu Chiko Gym trenira pod taktirko Mihe Čičića, seveda iskreno čestitam za izjemen uspeh in mu tudi v nadaljevanju športne kariere želim še veliko podobnih podvigov!

Vir: Sherdog

Foto: Miha Čičić

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating