Vam je prispevek všeč?

Tudi letos bo, v nekoliko specifičnih razmerah, poletno dogajanje v Škofji Loki močno popestril in podžgal festival »Pisana Loka«, znotraj njega pa nekaj izjemnih dogodkov.

Za dva odlična koncerta na Škofjeloškem gradu bo v drugi polovici avgusta poskrbela Agencija Koncerti. V nedeljo, 23. avgusta 2020, bo ob 20. uri v krasnem ambientu srednjeveškega gradu nastopil Vlado Kreslin z gostom Iztokom Cergolom; v petek, 28. avgusta 2020, pa boste lahko uživali še v akustičnem nastopu (»Tiho«) priljubljene zasedbe Dan D.

Kot opozarjajo na Agenciji Koncerti, je na voljo zgolj 200 vstopnic, ki bodo od ponedeljka, 20. julija 2020, na voljo na prodajnem mestu Turizma Škofja Loka (TIC).

»Vse kupce opozarjamo, da si vstopnice zagotovite čim prej. Dogodka bosta organizirana skladno z navodili NIJZ. Če se boste koncerta udeležili z družinskimi člani oziroma če prebivate na skupnem naslovu, se lahko na koncertu usedete skupaj. To informacijo sporočite prijaznemu osebju na prodajnem mestu in zagotovili vam bodo skupna sedišča,« obveščajo na Agenciji Koncerti.

Za izvedbo obeh dogodkov so hvaležni Občini Škofja Loka, gostilni Pr’ Pepet, Loškemu muzeju, Turizmu Škofja Loka in Gorenjskemu glasu. Lepo vabljeni!

Foto in vir: FB dogodkov

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating