Vam je prispevek všeč?

Z Občine Škofja Loka so sporočili, da v Dnevnem centru za mlade DC Ω v Podlubniku, poleg prostora krajevne skupnosti, vrata odpira Srečevalnica, in sicer od prihodnje srede, 12. oktobra 2022, naprej, vsak dan od 8. do 12. ure.

Srečevalnica je odprt prostor, ki bo omogočal krepitev in ohranjanje psihofizične kondicije (gibanje, aktivna udeležba), razvoj socialnih veščin (komunikacijske veščine, delo v skupini, asertivnost) in bo nudil podporo pri razvoju drugih spretnosti in znanj (ročne spretnosti: šivanje, kvačkanje, pletenje, druge ustvarjalne in praktične dejavnosti).

Srečevalnica bo nudila možnost druženja in aktivne udeležbe pri zanimivih vsebinah, ki jih bodo pripravili organizatorji, vseživljenjsko učenje in priložnost za širjenje in krepitev socialne mreže.

»Lahko igramo karte, spijemo kavo ali čaj v dobri družbi ali pa le prijateljsko poklepetamo.« Projekt soustvarjajo Večgeneracijski center Škofja Loka, Zavod O, Dnevni center za mlade pri CSD Škofja Loka in Občina Škofja Loka.

Več informacij dobite pri Apoloniji Kandus na telefonski številki 040-477-640 (od ponedeljka do petka med 10. in 14. uro) ali na e-naslovu apolonija@zavodo.org. Naj Srečevalnica dobro zaživi. Vabljeni!

Vir in foto: Občina Škofja Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating