Vam je prispevek všeč?

Pred dnevi sem (TUKAJ) poročal o dobrodelni avanturi »Deželak = Junak«, ki jo znani glas z Radia 1 Miha Deželak končuje danes.

Danes pa opozarjam na še en dobrodelno-rekreativni projekt, tokrat v sodelovanju podjetja MIK Celje, Slovenske karitas in Radia Ognjišče.

V projektu »S srcem za morje otrok« (TUKAJ), ki se začenja danes, v četrtek, 18. junija 2020, ob 15. uri, bodo trije radijski sodelavci s kolesi v dveh dneh prevozili 320 kilometrov in ob tem zbirali sredstva za otroke in njihove počitnice ob morju. Na Debeli rtič bi radi z zbranimi sredstvi, ki jih lahko darujete TUKAJ, popeljali 300 otrok, tudi precej takšnih, ki morja še niso videli nikoli.

Projekt pa je povezan tudi s Škofjo Loko, saj je eden od treh kolesarjev – ob Blažu Lesniku in Andreju Jermanu – tudi Ločan Andrej Novljan, sicer tehnik na Radiu Ognjišče in pomočnik ravnateljice Osnovne šole Cvetka Golarja na Trati.

Jekleni trojici želim uspešno kolesarjenje in čim več zbranih prispevkov, organizatorjem projekta pa čestitke za srčnost!

Foto: FB Radio Ognjišče

Vir: Radio Ognjišče

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating