Vam je prispevek všeč?

Po štirih kvalifikacijskih in finalnem turnirju je znana osmerica igralcev, ki si je s spretnostjo pri igranju računalniške igrice NBA 2K21 na igralni konzoli Sony PlayStation priigrala izbor v prvo slovensko košarkarsko e-reprezentanco in ki bo Slovenijo v prihodnjem letu predstavljala na e-športnih turnirjih pod okriljem Mednarodne košarkarske zveze (FIBA).

Med osmimi igralci, ki so si prislužili najboljšo oceno in s tem mesto v prvi košarkarski e-reprezentanci Slovenije, je – kot poroča Košarkarska zveza Slovenije (KZS) – tudi Gašper »gaps« Kemperle iz Škofje Loke, ki igra na položaju obrambnega igralca. Za vpoklic v izbrano vrsto mu iskreno čestitam in želim še mnogo e-uspehov!

Osmerica reprezentantov se bo zbrala skupaj že decembra in se tako začela pripravljati na nastope v dresu s slovenskim grbom. »Osmerici novopečenih slovenskih reprezentantov čestitam za uvrstitev v izbrano vrsto. Hkrati sem prepričan, da se fantje ne bodo zadovoljili s tem, temveč želijo na tej novi poti tudi napredovati,« je poudaril generalni sekretar KZS Rašo Nesterović.

 

Foto in video: YouTube

Vir: KZS

Povzel: Janez Porenta

5 1 vote
Article Rating