Vam je prispevek všeč?

V teh negotovih časih se je konec oktobra v Škofji Loki pojavila zelo koristna novost: spletna trgovina LokaNaDom.si. Nastala je, kot je zapisano na spletni strani, iz zamisli o združitvi štirih škofjeloških živilskih podjetij z namenom oskrbe prebivalstva na Škofjeloškem in širše. Spletna trgovina ponuja pester nabor domačih jedi, najvišje kakovostnih izdelkov in najkakovostnejšo surovo pasjo hrano iz divjačine.

V spletnem projektu LokaNaDom.si so moči združila loška podjetja Krismit (Trata 35), Nimrod (Trata 35), Loške mesnine (Kidričeva cesta 63 a) in Loška mlekarna (Fužinska ulica 3). Omogočena je brezplačna dostava po vsej Sloveniji, po Gorenjski dostavljajo ob četrtkih.

Kako sicer poteka nakup? Kupcu bodo izdelki, naročeni od petka do torka do 20. ure, dostavljeni najpozneje do četrtka do 19. ure. Izdelki, naročeni od srede do četrtka do 20. ure, pa bodo dostavljeni najpozneje do ponedeljka do 19. ure. Če zaradi posebnih okoliščin dostava v tem terminu ni možna, ponudnik pisno ali ustno to sporoči kupcu. Ponudnik kupcu dostavi izdelke z lastno prevozno službo ali z uporabo zunanjih izvajalcev dostave ali pa kupec opravi osebni prevzem.

Naročila, oddana kot osebni prevzem med sredo in četrtkom do 20. ure, lahko kupec osebno na sedežu podjetja (Krismit, Trata 35, Škofja Loka) prevzame vsak torek do 13. ure; naročila, oddana kot osebni prevzem od petka do torka do 20. ure, pa lahko kupec osebno prevzame vsak petek do 13. ure.

Če kupec na dan in ob uri dostave, o kateri je bil vnaprej obveščen, ne prevzame naročenih izdelkov, jih bo ponudnik vrnil v skladišče ponudnika. V tem primeru je možen samo osebni prevzem na sedežu podjetja vsak torek ali petek med 8. in 13. uro. Kupec mora ob dostavi blago pregledati in preveriti, da so dobavljeni vsi naročeni artikli in da embalaža ni poškodovana. Poznejših reklamacij ponudnik ne sprejema.

Več informacij na 030/661-223 ali lokanadom@krismit.si.

Foto: FB LokaNaDom

Vir: LokaNaDom.si

Povzel: Janez Porenta

5 2 votes
Article Rating