Vam je prispevek všeč?

Škofja Loka – ste pripravljeni na noro noč? Pred vrati je veliki koncertni spektakel, koncert Jana Plestenjaka z gosti ob njegovi 50-letnici (in ob 1050-letnici Škofje Loke) v soboto, 24. junija 2023, ob 21. uri na vrtu Škofjeloškega gradu.

Vstopnice je mogoče kupiti tudi še danes po ceni 29,90 € prek spleta TUKAJ ali zvečer na prizorišču. Vhod in večerna blagajna se odpreta ob 20. uri.

Nadaljnja časovnica je taka: ob 21. uri bo avditorij ogrevala zasedba Hoffman, ob 22. uri pa bo na oder stopil Jan Plestenjak z gosti. Večino gostov sem TUKAJ že predstavil (Mešani pevski zbor Crescendo, Žan Serčič), zadnji pa je Žiga Jelar, ki ni zgolj odličen smučarski skakalec, temveč tudi pevec in glasbenik.

Ker pridejo na koncert obiskovalci od vsepovsod, podaja organizator – Agencija Koncerti – še nekaj zadnjih napotkov pred začetkom.

Na prizorišču bodo na voljo 3 jurčki z gostinsko ponudbo. Vnos pijače iz drugih gostiln bo strogo prepovedan. Pijača bo na voljo v povratni embalaži.

Stranišča (Dixi) bodo na zgornji plošči nad prizoriščem.

Parkirišča za obiskovalce bodo na voljo na označenih parkiriščih po Škofji Loki. Parkiranje na gradu ni dovoljeno, razen v primeru invalidne osebe. Na grad se odpravite peš.

Zaradi velike gneče organizator prosi, da pred vhodom obiskovalci pripravijo vstopnice in se znebijo vseh nedovoljenih stvari.

Če kdo še ne zna pesmi »Vse najboljše za te« in »Kolkor kapljic, tolko let«, naj ju danes na hitro poskuša, da jo bodo skupaj zapeli Janu.

Ne vozite pod vplivom alkohola in uživajte na koncertu!

Vir: FB Agencija Koncerti

Foto: Marjana Hafner

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating