Vam je prispevek všeč?

Sinoči smo za najbolj vročo slovensko glasbeno zasedbo Joker Out držali pesti v evrovizijskem finalu, sredi poletja pa fantje osebno prihajajo v jubilantko, Škofjo Loko!

V okviru praznovanja 1050. obletnice prve pisne omembe Škofje Loke bo za vrhunec in zaključek prazničnega dogajanja poskrbljeno v velikem slogu: s spektakularnim koncertom zasedb Joker Out in Kokosy ter predskupino Fat Butlers.

Veliki koncert, ki ga medijsko podpiramo tudi Loške novice, bo v soboto, 1. julija 2023, ob 20. uri na Škofjeloškem gradu.

Joker Out je ljubljanska pop rock skupina, ki deluje od leta 2016. Svoj slog opisujejo kot »shagadelic rock’n’roll«, s katerim so nedvomno osvojili srca oboževalcev vseh starosti in številne nagrade, redno so razprodani tudi njihovi koncerti.

Kokosy so štiridimenzionalno bitje pretežno glasbene nature, ki slovenski glasbeni sferi ponuja svež vetrič nedefiniranosti. Žanrsko se ne opredeljujejo.

Skupina Fat Butlers pa prihaja iz Ljubljane in okolice Škofje Loke. Združila jih je želja po ustvarjanju drugačne glasbe, kot so jo igrali prej, vrgli so se v rockerske vode.

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih mojekarte.si in na bencinskih servisih Petrol. Cena: do 31. maja 1050 centov, od 1. do 31. junija 15 €, na dan dogodka 17 €.

Prijazno vabljeni!

Vir in foto: FB dogodka

Povzel: Janez Porenta

1 1 vote
Article Rating