Vam je prispevek všeč?

Z Občine Škofja Loka so obvestili, da je v četrtek, 9. novembra 2023, tudi uradno svoja vrata odprl Hotel Lonca, ki je zrastel na pogorišču nekdanjega Hotela Transturist na Kapucinskem trgu 9 v Škofji Loki.

Bogata dediščina Škofje Loke je temelj, na katerem gradijo zgodbo hotela. S predanostjo in željo ustvarjati največje udobje in zadovoljstvo za goste želijo na temelju zgodovine pričarati lepo sedanjost in graditi cvetočo prihodnost.

Sobe so premišljeno oblikovane, da obiskovalkam in obiskovalcem ponudijo popolno udobje po dnevu, polnem doživetih. Udobje ležišč najvišje kakovosti še dopolni občutek domačnosti, ki ga ustvarjajo okolju prijazni materiali in skrbno izbrani dodatki, ki poskrbijo, da bo bivanje v Hotelu Lonca sproščeno in udobno. Vsaka soba očara.

Vsako jutro bo goste pričakal sveže pripravljen zajtrk s poudarkom na ekoloških lokalnih sestavinah. Hotel ima sobo za sprostitev, namenjeno sprostitvi mišic, izboljšanju cirkulacije krvi in zmanjšanju stresa, prav tako tudi fitnes, ki je udoben in prijazen do uporabnikov in uporabnic. Prostor z odličnim sistemom prezračevanja, dobro osvetlitvijo in prijetno glasbo ponuja vse, kar si človek ob vadbi lahko želi. Osebje pa je vedno na voljo za pomoč in nasvete glede uporabe.

Obisk fitnesa lahko gostje združijo z obiskom hotelskega spa centra in si privoščijo celostni užitek za telo – popolno sprostitev po napornem treningu. Hotelski lobby bar je idealen prostor za sprostitev in druženje v prijetnem ambientu, kjer se prepletata moderni dizajn in sproščeno vzdušje. Odprt je od 8. ure zjutraj do 23. ure zvečer.

Hotelska konferenčna soba (40 kvadratnih metrov) je primerna za celodnevne ali krajše sestanke, poslovna druženja, timbildinge, izobraževanja in delavnice. Opremljena je z najsodobnejšo tehnologijo, ki vključuje 86” veliko interaktivno tablo in brezplačen brezžični internet. Prostor je klimatiziran in dobro osvetljen, da dogodki lahko potekajo v popolnem udobju. Soba je primerna za 40 oseb, glede na potrebe dogodka jo je mogoče prilagoditi. Na voljo so različne postavitve miz in stolov, ki omogočajo fleksibilnost pri organizaciji dogodkov.

»Dolgo pričakovani Hotel Lonca je odprt! Čestitke ekipi in srečno. In naj se gostje dobro počutijo v našem mestu,« je ob tej priložnosti na družbenem omrežju zapisal škofjeloški župan Tine Radinja. Pridružujem se lepim željam in naj hotel dobro in uspešno služi svojemu namenu!

Vir: Občina Škofja Loka

Foto: Občina Škofja Loka in FB Hotel Lonca

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating