Vam je prispevek všeč?

Dolga leta je bila Škofjeločanka Natalija Gros vrhunska športna plezalka, ki se je lahko pohvalila z naslovi trikratne mladinske svetovne prvakinje, članske evropske prvakinje v balvanih in kombinaciji ter evropske podprvakinje v težavnosti. Odlično tekmovalno kariero je zapečatila s svetovnim prvenstvom leta 2011 v Arcu, na katerem je zasedla deseto mesto.

Nato je športno pot zamenjala za družinsko, z že pokojnim življenjskim sopotnikom, režiserjem Juretom Breceljnikom, se je pred tremi leti razveselila rojstva hčerke Ele, s katero zdaj živita v Ljubljani. Letos, v drugi sezoni televizijskega šova Zvezde plešejo (na Pop TV), je širšo javnost osupnila in prepričala tudi z izjemnim plesnim talentom, ki jo je pripeljal daleč. Pravzaprav vse do zmagovitega zaključka sezone!

Natalija (33 let), ki je plesala z Mihom Peratom, se je v finalu pomerila z Gašperjem Rifljem in Gorko Berden. Najprej je na »popravnem izpitu« zablestela s sambo in se uvrstila v superfinale, v njem pa s strastnim tangom odpravila še zadnjega izzivalca Gašperja in se razveselila končne zmage v drugi sezoni priljubljenega plesnega šova.

»Res sem presenečena in še ne dojemam vsega. Vesela sem te zmage, predvsem zaradi Miha, ker si jo zasluži. Hvala vsem, ki so glasovali za naju,« je Natalija Gros povedala po koncu in se razveselila plesnega globusa. Za odlične nastope v šovu Nataliji iskreno čestitam!

Foto: FB Natalija Gros

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating