Vam je prispevek všeč?

Če je morala lanska tradicionalna rokometna šola z Juretom Dolencem zaradi negotovih in nepredvidljivih razmer ob epidemiji novega koronavirusa žal odpasti, imajo prireditelji letos drugačne načrte.

Kot so sporočili iz Rokometnega društva Urbanscape Loka, bo klub skupaj z reprezentantom in zvezdnikom Barcelone Juretom Dolencem organiziral 3. Rokometno šolo Urbanscape Loka za otroke in mladostnike letnikov od 2004 do 2011, in sicer med 28. junijem in 3. julijem 2021 na že tradicionalni lokaciji v avtokampu Brioni.

V vabilu je zapisano: »Vse udeležence čaka šest dni športa in zabave, pridobivanja novih rokometnih znanj, sklepanja prijateljstev, veliko nasvetov Jureta Dolenca, Aljaža Panjtarja, igralcev naše članske ekipe in drugih uspešnih slovenskih igralcev in reprezentantov, pod budnim očesom naših trenerjev.

Nastanjeni bomo v hostlu Avtokamp Brioni s polnim penzionom. Predvidoma nas čakajo: dva treninga dnevno, nasveti in demonstracije Jureta Dolenca, obiski drugih reprezentantov in vrhunskih igralcev, predstavitev pravilnega načina vadbe z namenom zmanjšanja poškodb (Andraž Ramovš), kopanje in druge športne in prostočasne aktivnosti.

Vsak udeleženec bo prejel praktično darilo. Vse prijave sprejemamo po e-pošti na naslov loka.rokomet@gmail.com. Cena kampa je 270 € na udeleženca in vključuje nastanitev, prehrano, prevoz, zavarovanje, rekvizite za izvedbo aktivnosti, ne pa tudi morebitnega potrebnega prilagajanja zakonodaji o covidu-19 in s tem nastalim stroškom.

Plačilni pogoji bodo zainteresiranim naknadno sporočeni glede na stanje in razvoj dogodkov. Za drugega prijavljenega otroka omogočamo 20-odstotni popust in je skupen strošek 216 €. Prijavnico vam bomo posredovali prek Sport portala društva. Prosimo, da skrbno izpolnite vse rubrike in tako svojemu otroku omogočite brezskrbno športno doživetje med rokometnimi velikani in sovrstniki.«

Vabljeni k prijavi!

Vir in foto: FB RD Urbanscape Loka

Povzel: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating