Vam je prispevek všeč?

Ob načrtovanju ukrepov trajnostne mobilnosti, opredeljenih v Celostni prometni strategiji Škofja Loka, in ob zavedanju, da bodo izvedeni ukrepi močno zaznamovali razvoj, blaginjo in kakovost življenja lokalne skupnosti, Občina Škofja Loka vabi na skupinski pogovor ”Kako narediti promet v Škofji Loki občanom in okolju prijaznejši?”, ki bo danes, v torek, 5. novembra 2019, od 17. ure do 19.30 v veliki sejni dvorani v drugem nadstropju Upravne enote Škofja LokaPoljanska cesta 2.

Na dogodku bodo udeleženci:

  • spoznali koristi trajnostne mobilnosti za lokalno skupnost,
  • spoznali uspešne domače in tuje prakse na področju trajnostne mobilnosti in
  • poiskali načine, kako  bi načrtovani ukrepi zaživeli v lokalnem okolju.

Srečanje, na katerem bo sodeloval tudi župan Tine Radinja, bo namenjeno tudi sproščenemu pogovoru ob prigrizku in mreženju med vsemi, ki si želijo aktivno prispevati k skupnemu razmisleku o razvoju prometa v lokalni skupnosti. Za lažjo organizacijo dogodka prosijo za prijavo prek spletnega obrazca.

Delavnico organizira Občina Škofja Loka, izvedena pa bo v sodelovanju z nevladnimi organizacijami Dovolj za vse, Skupnostno upravljanje z življenjskimi viri, Focus, društvo za sonaraven razvoj, in Umanotera, Slovenska fundacija za trajnostni razvoj, in je del projekta LIFE IP CARE4CLIMATE.

Vljudno vabljeni!

Foto: Občina Škofja Loka

Avtor: Janez Porenta

0 0 votes
Article Rating